Les antifeixistes de Gramenet surten un altre any al carrer

Imatge de F. C.Malgrat la pluja, al voltant de dues centes persones van participar dissabte 28 de gener a la manifestació que, sota el lema "Gramenet obrera i antifeixista", va convocar la Comissió Antifeixista 27 de Gener. Com cada any, la convocatòria ha servit per recordar l'entrada de tropes franquistes a la ciutat, el 27 de gener de 1939.

Imatge de J. M.


La manifestació va recòrrer diferents carrers de Gramenet de Besòs, cridant i reivindicant per la recuperació de la memòria històrica antifeixista i, també, rebutjant els regidors feixistes que van arribar a l'ajuntament arran de les darreres eleccions municipals.

Imatge de S. B.


L'èxit de la convocatòria ha estat possible gràcies a la participació de diverses entitats de la ciutat que, des de fa temps, entenen que la unió és el més important per evitar que el feixisme i el racisme continuin creixent a Gramenet.

Imatge de S. B.


La manifestació pretén ser el primer dels actes que, periòdicament, es faran per reivindicar la lluita antifeixista i obrera durant el franquisme i la malanomenada transició democràtica, així com per conscienciar la població davant les noves amenaces.Imatge de S. B.COMISSIÓ ANTIFEIXISTA 27 DE GENER
Gramenet de Besòs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada