La campanya antifeixista arrenca amb força a Les Oliveres!!!

Alguns dels participants de l'Acció Massiva Informativa comenten les seves impressions un cop finalitzat l'acte.
Aquest dissabte 5 d'octubre unes 40 persones van participar en una Acció Massiva Informativa convocada per la Comissió Antifeixista 27 de Gener. L'acció va consistir a passejar pels carrers i entrar en comerços del barri de les Oliveres per parlar amb els veïns i explicar-los el caràcter feixista, perillós i neonazi de Plataforma per Catalunya (PxC). També es van enganxar cartells que alerten del perill de PxC.

Els participants d'aquesta acció es van dividir en grups per cobrir tot el barri i van donar a la ciutadania els arguments per desemmascarar PxC: van informar de les agressions i intimidacions que han patit veïns de la nostra ciutat per part de Juan Gómez (regidor i portaveu de PxC), dels regidors obertament neonazis que té PxC a altres ciutats i de la ideologia feixista del partit, emmascarada amb algunes propostes socials amb les quals pretenen enganyar el poble.

L'acció es va desenvolupar sense incidents, en un to distès i es va poder constatar el rebuig que produeix el feixisme a la població de la nostra ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada